RESPONSABILITAT SOCIAL

PREMIS

1998 Premi de la Federació Valenciana d’Empresaris de la Construcció a Vaseco, S.L. per la seua qualitat aplicada.
2007 Reconeixement de la Federació Valenciana d’Empresaris de la Construcció a Vaseco, S.L. pel seu projecte d’implantació de Responsabilitat Social en la seua organització.
2009 Reconeixement de la junta de Govern Local de l’Ajuntament de València a Vaseco, S.L. per la seua candidatura a la convocatòria de la segona edició del Guardó CONCILIA’T.
2009  Reconeixement de Bancaixa i Universitat Politècnica de València, per la col·laboració en la formació d’estudiants a través de cooperacions educatives.
2011 Guardó rebut per la revista Economia 3 a Vaseco, S.L. com a exemple d’empresa valenciana que emprén la diversificació de treballs, en el Sector de la Construcció.
2012 Reconeixement en revista online del València plaça a Vaseco S.L per les seues mesures de mentalització i modificació del seu organigrama centrat a la recerca de negoci.
2014 Reconeixement del Col·legi El Pilar València a Vaseco, S.L. agraint la col·laboració de manera desinteressada en la seua secció i en la dedicació de l’empresa per l’esport del col·legi.

CERTIFICADOS

Certificat ISO 9001
Sistema de Gestió de Qualitat

Certificat ISO 14001
Sistema de Gestió Ambiental

POLÍTICA INTEGRADA CALIDAD Y MEDIO AMBIENTE

SOCIETAT VALENCIANA DE SERVICIS A LA CONSTRUCCIÓ S.L. (VASECO) , fidel al seu compromís amb els nostres clients, amb el medi ambient i amb els nostres treballadors, i conscient de la importància de la millora contínua de l’eficàcia dels nostres processos establix els següents Principis que conformen la nostra Política:

  • La Satisfacción del Cliente, cumpliendo con los requisitos ofertados a los clientes, respondiendo a las exigencias y plazos comprometidos, consolidando la confianza en VASECO.
  • Dar cumplimiento a los requisitos de nuestros clientes, así como a los requisitos reglamentarios y legales aplicables a nuestra actividad y a otros requisitos suscritos voluntariamente por VASECO.
  • És un compromís fonamental de VASECO integrar la prevenció de riscos laborals en totes les seues actuacions i decisions, i assumir a nivell de totes les línies jeràrquiques el dit compromís.
  • Minimitzar l’impacte ambiental durant la realització de les nostres activitats i previndre la contaminació, analitzant les repercussions ambientals de cada nou projecte.
  • Fomentar la sensibilización de las empresas colaboradoras, clientes y de todo el personal que integra nuestra organización, tanto en aspectos de aseguramiento de la calidad, como en los aspectos de minimización de riesgos y control de aspectos ambientales.
  • A nivell constructiu, apostem per una diferenciació en el mercat basada en: (a) Garantia de treball ben executat; (b) Aposta per la sostenibilitat en matèria d’eficiència energètica, aplicació de mesures de Responsabilitat Social Corporativa com el foment de contractació local.
  • La millora contínua, com a compromís, dotant els recursos necessaris per a la consecució dels objectius i metes establits, així com per a revisar-los.