Revolution Slider Error: Slider with alias home-valenciano not found.
Maybe you mean: 'home' or 'section-01' or 'gallery-post' or 'home-05' or 'features' or 'home-creative-02'

Presentació

VASECO es va constituir l’any 1988, en la ciutat de València (Espanya) , per iniciativa d’Arquitectes Tècnics, Enginyers i Economistes, reunits tots al voltant d’un projecte de fututo dins del món de la construcció i recolzats en l’experiència professional, la determinació i la convicció d’ocupar un lloc preferent en el mercat de l’edificació.

En l’actualitat, l’empresa porta prop de 30 anys treballant en el sector, tant en obra d’edificació com en obra civil. Hem desenrotllat projectes en tot el territori nacional així com en internacional (Algèria, Guinea Equatorial i Colòmbia).

Una nova visió

VASECO té una estructura i recursos tècnics avançats, que li permet abordar amb èxit obres de molt diferent índole. Els seus tècnics projecten i assessoren els seus clients per a aconseguir en tots els casos la bona finalització dels treballs empresos, estudiant i desenrotllant noves solucions prioritzant la qualitat, economia i seguretat. La nostra experiència i la capacitat de resoldre amb eficàcia totes les etapes del procés constructiu, fan d’esta societat un referent quan es parla de construcció.

.

El nostre equip

Basem la nostra professionalitat en un equip humà estable, altament qualificat i motivat que compta amb diferents tipus i nivells de formació, especialitzat en les distintes àrees del procés edificatori, amb els coneixements tècnics o empresarials necessaris, amb interés de romandre constantment actualitzat en el sector. Amb tot això garantim la major qualitat de la manera més eficient.

Valors

HONESTEDAT

Ens comportem i expressem amb coherència i sinceritat, actuant sempre basant-se en la veritat.
“La integritat de l’home es mesura per la seua conducta no pels seus profesiones”

CONSTÀNCIA

Fermesa i perseverança per aconseguir les nostres meta.
“Nada realment important s’aconseguix d’un dia a otro”.

HUMILITAT

Coneixem les nostres debilitats i actuem d’acord amb tal coneixement.
“Permite als altres descobrir les nostres virtudes”.

MEDI AMBIENT

Compromís a la conservació i a tindre en compte el medi ambient en qualsevol treball.
“La terra no és de l’home, l’home és de la tierra”